TEBMED KADIN SAĞLIĞI VE TÜM BEBEK HİZ. LTD. ŞTİ.
KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

  1. VERİ SORUMLUSU
    Kişisel verileriniz veri sorumlusu sıfatıyla TEBMED KADIN SAĞLIĞI VE TÜM BEBEK HİZ. LTD. ŞTİ. tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) uyarınca
    aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir.
  2. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İŞLENME AMACI
    Toplanan kişisel verileriniz, Kanun’da öngörülen temel ilkelere uygun olarak ve Kanun’un 5. ve 6.
    maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde, Şirket tarafından aşağıda
    yer alan amaçlar kapsamında işlenebilecektir:
  • Müşteriye Dokunan Süreç ve Operasyonların Yürütülmesi,
  • Pazarlama Operasyonlarının Yürütülmesi.
    Kişisel verilerinizin Şirketimiz tarafından işlenme amaçları konusunda detaylı bilgiler,
    www.ercanbastu.com adresinden erişilebilen TEBMED KADIN SAĞLIĞI VE TÜM BEBEK HİZ. LTD. ŞTİ.
    Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’nda yer almaktadır.
  1. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN AKTARILDIĞI TARAFLAR VE AKTARIM AMAÇLARI
    Toplanan kişisel verileriniz, Kanun’da öngörülen temel ilkelere uygun olarak ve Kanun’un 8. ve 9.
    maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları dahilinde, TEBMED KADIN SAĞLIĞI VE TÜM BEBEK HİZ. LTD. ŞTİ. tarafından aşağıda yer alan
    amaçlar doğrultusunda iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, kanunen yetkili kamu kurumlarına ve
    yetkili özel kişilere aktarılabilecektir:
  • Müşteriye Dokunan Süreç ve Operasyonların Yürütülmesi,
  • Pazarlama Operasyonlarının Yürütülmesi
  • Online ödemelerin yapılması
  1. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN TOPLANMA YÖNTEMİ VE HUKUKİ SEBEBİ
    Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından yukarıda sıralanan amaçlar kapsamında ve elektronik ortamda
    elektronik posta (e-posta), kısa mesaj (sms), Şirket web siteleri, diğer web siteleri, formlar,
    pazarlama otomasyonları, çağrı merkezleri, şikâyet yönetim sistemleri, sosyal medya mecraları,
    mobil uygulamalar, Hotjar, Facebook Pixel, Google ürünleri yöntemi, referanslar, fiziki ortamda satış
    ofislerinde ve organizasyonlarda veya etkinliklerde müşteri talep formları aracılığı yöntemi ile
    toplanacaktır. Toplanan kişisel verileriniz Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme
    şartları kapsamında işbu Aydınlatma Metninde belirtilen amaçlarla işlenebilmekte ve
    aktarılabilmektedir.
  2. KİŞİSEL VERİ SAHİBİ OLARAK KANUN’UN 11. MADDESİNDE SAYILAN HAKLARINIZ
    Kişisel veri sahibi olarak Kanun’un 11. maddesi uyarınca aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu bildiririz:
     Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
     Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
     Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını
    öğrenme,
     Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
     Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve
    bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini
    isteme,
     Kanun’a ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini
    gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini
    isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere
    bildirilmesini isteme,
     İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize
    bir sonucun ortaya çıkması durumunda buna itiraz etme,
     Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın
    giderilmesini talep etme.
    Yukarıda sıralanan haklarınıza yönelik başvurularınızı, www.ercanbastu.com adresinden ulaşabileceğiniz
    TEBMED KADIN SAĞLIĞI VE TÜM BEBEK HİZ. LTD. ŞTİ. Veri Sahibi Başvuru Formu’nu doldurarak
    Şirketimize iletebilirsiniz. Talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde
    başvurularınız ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde
    Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep
    edilebilecektir.
    TEBMED KADIN SAĞLIĞI VE TÜM BEBEK HİZ. LTD. ŞTİ. MÜŞTERİLERİNİN
    KİŞİSEL VERİLERİNKORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN AÇIK RIZA METNİ
    TEBMED KADIN SAĞLIĞI VE TÜM BEBEK HİZ. LTD. ŞTİ. Müşterilerinin Kişisel Verilerinin Korunması ve
    İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni’ni okudum ve bu kapsamda kişisel verilerimin, ürün ve hizmetlere
    ilişkin pazarlama ve satış süreçlerinin yürütülmesi, müşteri ilişkileri ile ilgili süreçlerinin ve müşteri
    memnuniyeti aktivitelerinin yürütülmesi ve kurumsal iletişim faaliyetlerinin planlanması ve icrası
    amaçlarıyla işlenmesini kabul ediyorum.